top of page

About

Loa Luna Studio

Mijn naam is Britt Vlasblom

Dit is mijn verhaal!

Op 15 jarige leeftijd startte ik een Instagram pagina waar beauty tutorials op te vinden waren en al gauw stond ik bekend als het make-up meisje van Ridderkerk.

Na het afronden van mijn HAVO was het tijd om een richting te kiezen. Ik won op magische wijze een make-up artist opleiding bij DE Visagieschool en na het ontvangen van mijn diploma ging het balletje rollen. Ik werkte samen met Russell Pearson voor FHM en kreeg ook een publicatie in Grazia NL.

 

In 2020 was het door corona knap lastig om mijn portfolio uit te breiden. Ik moest mijn werk als make-up artist kunnen vastleggen, maar het werken met fotografen was onmogelijk. Daarom besloot ik om een camera te kopen en het lekker zelf te gaan doen. Hier begon mijn liefde voor fotografie.

Ik heb in 2022 een half jaar gestudeerd op de fotovakschool om kennis op te doen en vanaf die tijd ben ik gaan innoveren en groeien met mijn werk als fotograaf.

Ik realiseerde mij dat mensen zelfverzekerd maken mijn doel is, waardoor ik met het idee kwam om fotografie en visagie als combinatie aan te bieden, omdat zij elkaar immers erg goed versterken. 

 

Dit resulteerde in het openen van LOA LUNA make-up en fotostudio in Ridderkerk. Kom gezellig langs!

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
Business Fotografie by Loa Luna Studio
bottom of page