top of page

Fotografie

Loa Luna Studio

IMG04_LLMS_20240109.jpg

LoaLuna Studio (Fotografie) is gebaseerd op drie kernwaarden: 𝗢𝗽𝗺𝗲𝗿𝗸𝘇𝗮𝗮𝗺𝗵𝗲𝗶𝗱, 𝗞𝗹𝗲𝘂𝗿𝗴𝗲𝗯𝗿𝘂𝗶𝗸 𝗲𝗻 𝗞𝘄𝗮𝗹𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁.

• Opmerkzaamheid staat voor mijn 𝘁𝗼𝗲𝘄𝗶𝗷𝗱𝗶𝗻𝗴 𝗲𝗻 𝗲𝗻𝘁𝗵𝗼𝘂𝘀𝗶𝗮𝘀𝗺𝗲 tijdens elke shoot. Ik luister naar de wensen van mijn klanten en creëer een warme, comfortabele sfeer waarin zij zich op hun gemak voelen.

• Mijn passie voor kleur komt tot uiting in het gebruik van 𝗸𝗹𝗲𝘂𝗿𝗿𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲𝗿𝗴𝗿𝗼𝗻𝗱𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗼𝘀𝗶𝘁𝗶𝗲𝘀, en als make-up artist zorg ik ervoor dat zowel de foto als het model eruit springen.

• In mijn studio staat hoge kwaliteit centraal; ik streef ernaar om 𝗸𝘄𝗮𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗶𝗲𝘃𝗲 𝗯𝗲𝗲𝗹𝗱𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗵𝗼𝗴𝗲 𝗿𝗲𝘀𝗼𝗹𝘂𝘁𝗶𝗲 𝗺𝗲𝘁 𝗹𝘂𝘅𝗲 𝗿𝗲𝘁𝗼𝘂𝗰𝗵𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴 te leveren, wat zorgt voor professionaliteit en klanttevredenheid.

 • Facebook
 • Instagram
 • TikTok

PORTFOLIO

IMG01_PMLL_202406.jpg
IMG02_LLR_2023-04.jpg
IMG01.4_Sascha_LoaLuna_20240419.jpg
IMG201_LLJP_202306.jpg

Persoonlijke ervaring

 • Meeting: Online kennismakingsgesprek om mij te leren kennen en erachter te komen wat je verwacht.

 • Inspiratie: Moodboard die past bij de wensen van jouw fotoshoot.

 • Persoonlijke begeleiding: Poseerhulp tijdens de fotoshoot en duidelijke communicatie over de retouchering.

 • Vertrouwen: Elk gefotografeerd beeld direct zien op mijn laptop, zodat je de studio verlaat met een goed gevoel over het resultaat.

 • Snelle levering: Beelden inclusief kleurbewerking binnen één werkdag geleverd en inclusief retouchering binnen één week.

IMG02_BallerinaMarice_LoaLuna_20240423.jpg
IMG005_R3E_LLBDB_202401.jpg

BEAUTY FOTOGRAFIE

Beauty fotografie is een gespecialiseerd genre dat zich richt op het vastleggen van beelden die de schoonheid van het menselijke gezicht, haar, huid en soms het hele lichaam benadrukken. Dit type fotografie wordt vaak gebruikt in modetijdschriften, schoonheidscampagnes, cosmetica-advertenties en redactionele shoots. 

​De primaire focus bij schoonheidsfotografie ligt vaak op het gezicht, waarbij kenmerken als ogen, lippen en huid worden benadrukt. Haarstyling en beweging kunnen een belangrijke rol spelen bij het toevoegen van dynamiek en interesse aan beautyshots. Het presenteren van make-upkunsten is een belangrijk aspect, waarbij producten en technieken worden benadrukt. Daarnaast is het bereiken van een vlekkeloze huiduitstraling is cruciaal en vereist vaak zorg vuldige belichting en high-end retouchering. 

High-end retouching

Hoogwaardig retoucheren is een geavanceerd proces dat wordt gebruikt om afbeeldingen naar een luxe standaard te verbeteren, wat doorgaans wordt gezien in mode-, beauty- en reclamefotografie.

 

Het omvat geavanceerde technieken en een scherp oog voor detail om een ​​onberispelijke, natuurlijke uitstraling te bereiken met behoud van de karaktereigenschappen van het onderwerp.

Annou2803-1.jpg

BEFORE

IMG07_AG_LL_20240603.jpg

AFTER

PRODUCT FOTOGRAFIE

Productfotografie is een gespecialiseerde tak van fotografie die zich richt op het vastleggen van afbeeldingen van producten die bedoeld zijn voor commercieel gebruik. Dit type fotografie heeft tot doel producten op de meest aantrekkelijke en nauwkeurige manier te presenteren om consumenten aan te trekken en de verkoop te stimuleren.

 • Marketing en reclame: Productfoto's van hoge kwaliteit zijn cruciaal voor marketingmateriaal, advertenties en e-commerceplatforms. Ze helpen een sterke visuele aantrekkingskracht te creëren en brengen de kwaliteit en kenmerken van het product over.

 • Merkimago: Consistente, professionele productfotografie verbetert het imago en de geloofwaardigheid van een merk. Het weerspiegelt de aandacht van het merk voor detail en toewijding aan kwaliteit.

 • Besluitvorming door consumenten: duidelijke, gedetailleerde afbeeldingen helpen consumenten weloverwogen aankoopbeslissingen te nemen door de kenmerken, het ontwerp en de functionaliteit van het product te tonen.

Er zijn verschillende type productfotografie die mogelijk zijn, namelijk: Indiviudele shots, groepsfoto's, lifestyle shots, gedetailleerde beelden en schaalfoto's.

IMG01_LLFMCONTROL_202312.jpg
IMG1.1_LLHR_202309.jpg

Business Fotografie

Business fotografie is een gespecialiseerd fotografiegebied dat zich richt op het vastleggen van afbeeldingen die aan de professionele behoeften van bedrijven voldoen. Het omvat verschillende subgenres, elk ontworpen om het merk van een bedrijf te versterken, zijn producten of diensten op de markt te brengen en zijn personeel en omgeving in een professioneel licht te portretteren.

Business foto's kunnen gebruikt worden bedrijfswebsites, LinkedIn-profielen, visitekaartjes en marketingmateriaal. Ze helpen bij het presenteren van een professioneel imago van de werknemers van het bedrijf. 

OP LOCATIE

Portretfotografie op locatie omvat het vastleggen van beelden van mensen in een natuurlijke of stedelijke buitenomgeving. Dit fotografie genre maakt gebruik van natuurlijk licht, omgevingselementen en diverse achtergronden om meeslepende en dynamische portretten te creëren. 

LOA LUNA komt op locatie voor:

 • Professionele portretten: Voor gebruik op zakelijke websites, LinkedIn-profielen en andere professionele platforms. 

 • Mode en Lifestyle: Kleding en accessoires presenteren in verschillende buitenomgevingen om een ​​lifestyle- of merkverhaal over te brengen.

 • Beauty en product fotografie​: Natuurlijke producten fotograferen om deze een 'clean' en natuurlijk effect te geven.

IMG005_R3E_LLBDB_202401.jpg
bottom of page