top of page

Visagie

Loa Luna MUA

IMG05_LLLG_202308.jpg

LoaLuna MUA (Make-up) heeft drie kernwaarden:

𝗭𝗲𝗹𝗳𝘃𝗲𝗿𝘇𝗲𝗸𝗲𝗿𝗱𝗵𝗲𝗶𝗱, 𝗣𝗲𝗿𝘀𝗼𝗼𝗻𝗹𝗶𝗷𝗸𝗵𝗲𝗶𝗱 𝗲𝗻 𝗧𝗿𝗲𝗻𝗱𝗶𝗻𝗲𝘀𝘀.

• Met mijn make-up accentueer ik graag de 𝗻𝗮𝘁𝘂𝘂𝗿𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝘀𝗰𝗵𝗼𝗼𝗻𝗵𝗲𝗶𝗱 van vrouwen en laat ik hen zich 𝘇𝗲𝗹𝗳𝘃𝗲𝗿𝘇𝗲𝗸𝗲𝗿𝗱 voelen door middel van een prachtige look.

• Mijn aanpak is persoonlijk en op maat, waarbij ik me richt op de 𝗶𝗻𝗱𝗶𝘃𝗶𝗱𝘂𝗲𝗹𝗲 𝘄𝗲𝗻𝘀𝗲𝗻, 𝗵𝘂𝗶𝗱𝘁𝘆𝗽𝗲 𝗲𝗻 𝗸𝗹𝗲𝘂𝗿 𝘃𝗮𝗻 𝗺𝗶𝗷𝗻 𝗸𝗹𝗮𝗻𝘁𝗲𝗻. Ik zorg niet alleen voor een mooie look, maar ook voor een ontspannen ervaring.

•Als jonge onderneemster ben ik creatief en ga ik geen uitdaging uit de weg. Ik blijf op de hoogte van de 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝘀𝘁𝗲 𝘁𝗿𝗲𝗻𝗱𝘀 𝗲𝗻 𝘁𝗲𝗰𝗵𝗻𝗶𝗲𝗸𝗲𝗻 in de make-up wereld, en werk graag met de nieuwste producten en trends. Voor mij betekent trendy zijn meer dan alleen de laatste mode volgen; het gaat erom te ontdekken wat jou laat stralen!

 • Facebook
 • Instagram
 • TikTok

PORTFOLIO

Kristel foto _ 2022.JPG
IMG01TXT_LLTT_202312.jpg
d7e68d7c-fbac-4dd4-963e-659637072b7d.JPG
IMG_2465.jpg

EVENEMENTEN

Eventmake-up is een gespecialiseerd gebied van make-upkunsten dat zich richt op het creëren van looks die geschikt zijn voor verschillende soorten evenementen, zoals feesten, proms, bedrijfsfeesten en meer. 

Make-up voor evenementen is een kunst die vaardigheid, creativiteit en begrip van verschillende technieken vereist om looks te creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook geschikt voor de gelegenheid en langdurig blijven zitten.

IMG_5693.jpeg
IMG_5319.jpeg

BRUILOFTEN

Bruidsmake-up is een gespecialiseerd gebied van make-up dat zich toelegt op het creëren van de perfecte look voor de bruid op haar trouwdag. Het omvat een combinatie van technieken en producten die zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat de bruid er prachtig uitziet, zich zelfverzekerd voelt en gedurende het hele evenement picture perfect blijft.
 

Belangrijkste elementen van bruidsmake-up:

 • Natuurlijke maar verbeterde schoonheid: Het doel is om de natuurlijke schoonheid van de bruid te benadrukken en er tegelijkertijd voor te zorgen dat de make-up verfijnd en elegant is. De nadruk ligt op een perfecte teint, gedefinieerde ogen en een subtiele, mooie lipkleur.

 • Langdurig: Make-up moet bestand zijn tegen een hele dag vol gebeurtenissen, inclusief emotionele momenten, eten, drinken en dansen

 • Picture perfect: Make-up moet er zowel persoonlijk als op foto's goed uitzien. 

Ik, als jouw make-up artist, zorg ervoor dat jij je geweldig voelt op jouw trouwdag!

Persoonlijke ervaring

 Om de bruidsmake-up perfect te maken, hanteer ik een werkmethode waarbij ik aandacht geef aan de volgende aspecten:

 • Meeting: We plannen een online kennismakingsgesprek in om elkaar te leren kennen en te weten wat jouw verwachtingen zijn.

 • Tik-tak: Ik ben altijd op tijd voor mijn afspraken. Je ziet me dus meestal al een half uur van tevoren verschijnen!

 • Positive Vibes: Ik ben erg enthousiast en probeer van elke dag een feestje te maken!

 • Proefmake-up: Tijdens de proefmake-up gaan we stap voor stap de gehele make-up look af en vraag ik om feedback achteraf.

 • Langdurig: Om ervoor te zorgen dat jouw make-up de gehele dag blijft zitten is het mogelijk om mij voor touch-ups bij te boeken of om een touch-up kit mee te krijgen!

IMG_5318_edited.jpg

FOTOSHOOTS

Fotoshoot make-up is een gespecialiseerd gebied van make-up artistry dat zich richt op het creëren van looks die zich goed vertalen op de camera. Hierbij worden specifieke technieken en producten gebruikt om ervoor te zorgen dat de make-up er onder verschillende lichtomstandigheden onberispelijk uitziet en de kenmerken van het model effectief worden benadrukt.

Door mijn ervaring als fotograaf specialiseer ik mij in fotoshoot make-up en kan het team op mijn expertise vertrouwen. 

VIDEOCLIPS

Make-up voor videoclips of muziekvideo's vereist een unieke aanpak vergeleken met alledaagse make-up of zelfs fotoshootmake-up. Het dynamische karakter van video, met zijn veranderende hoeken, belichting en bewegingen, vereist make-up die zowel visueel indrukwekkend is als lang blijft zitten.
 

 • Camera-ready afwerking: High-definition make-upproducten zijn essentieel om ervoor te zorgen dat de huid er onberispelijk uitziet onder het toezicht van HD- en 4K-camera's.

 • Gedurfde en gedefinieerde kenmerken: Ogen, lippen en gezichtscontouren moeten goed gedefinieerd zijn om op te vallen op video.Gebruik van sterkere kleuren en meer uitgesproken technieken dan bij alledaagse make-up om ervoor te zorgen dat kenmerken zichtbaar zijn onder verschillende lichtomstandigheden.

 • Langdurig en duurzaam: Make-up moet bestand zijn tegen de eisen van een lange shoot, inclusief dansen, zweten en meerdere opnames. Waterdichte en duurzame producten zijn essentieel.

IMG_2465.jpg
bottom of page